Goes

In Goes, aan het Geldeloozepad 20, ligt het rouwcentrum van Uitvaartdienstverlening ‘De Bevelanden’. Het is tevens ons grootste rouwcentrum op de Bevelanden. Ook onze algemene administratie en het uitvaartcoördinatiepunt zijn hier gevestigd. In de loop van de tijd onderging de locatie verschillende verbouwingen en uitbreidingen. In 2006 en voorjaar 2007 vonden de meest recente aanpassingen plaats, met indrukwekkend resultaat. Hieronder vindt u een aantal belangrijke elementen die zich in en rondom het rouwcentrum bevinden.

Informatiebalie
U bent vanzelfsprekend altijd welkom voor informatie. Tijdens kantooruren is onze balie vrijwel altijd bezet en staan onze medewerk(st)ers u graag te woord. Zij nemen alle tijd voor u, koffie en thee staan klaar. Vanzelfsprekend is alle informatie gratis en vrijblijvend. Wanneer u even belt voor een afspraak nemen wij ruim de tijd voor u.

Rouwkamers
Onze rouwkamers – een grote en een kleinere – zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week toegankelijk voor nabestaanden. De kamers hebben een aparte entree en zijn te openen met een elektronische sleutel. Ze bieden de nabestaanden de gelegenheid om op hun eigen manier, wanneer het hun uitkomt afscheid te nemen van de overledene. De inrichting is sereen van karakter, het meubilair comfortabel. Er is een zitbank, een tafel en stoelen en een keukenblokje met koffie- en theezetapparatuur. De rouwkamers hebben bovendien een koelkast.   

 

Aula
Deze heeft circa 150 zitplaatsen en is rustig en ruimtelijk van karakter. De muziekinstallatie is van uitstekende kwaliteit. Ook is er een ringleiding.

 

Familiekamers en spreekkamers
De diverse comfortabel ingerichte familiekamers en spreekkamers bieden gelegenheid tot een privé samenzijn in een stijlvolle ambiance.

 

Koffiekamer
Onze nieuwe, in warme kleuren en met comfortabel meubilair ingerichte koffiekamer heeft ruim voldoende zitplaatsen. Het is een sfeervolle ruimte die zich zeer goed leent voor condoleances en bijeenkomsten na afloop van de plechtigheid. Er is een van alle gemakken voorziene keuken, van waaruit alle mogelijke catering kan worden verzorgd. U kunt daarbij onder andere denken aan welvoorziene koffie- en broodtafels.

 

Algemene begraafplaats
Pal naast het rouwcentrum, op slechts enkele minuten lopen, ligt de algemene begraafplaats van Goes.

Ruime parkeergelegenheid
Parkeren bij het rouwcentrum is nooit een probleem: recht tegenover het gebouw ligt een ruim parkeerterrein.

Huisdrukkerij
Hier vervaardigen wij in eigen beheer (lees: snel) kwalitatief hoogstaand rouwdrukwerk. Tevens werken wij nauw samen met drukkerijen in de regio.

Facilitair bedrijf
Van hieruit verzorgen wij diverse vormen van rouwvervoer, niet alleen per rouwwagen (in verschillende stijlen en kleuren), maar bijvoorbeeld ook per koets, fiets, bus of motor met zijspan.

Kapelle

Ons rouwcentrum aan de Kitskinderscheweg 1 in Kapelle ligt in een sfeervolle, parkachtige omgeving, midden op de algemene begraafplaats. Het is een veelbezochte plek, mede doordat hij grenst aan de oorlogsbegraafplaats. Het rouwcentrum, dat enkele jaren geleden volledig opnieuw werd ingericht, voldoet aan alle moderne eisen. Er is een stijlvolle rouwkamer, die 24 uur per dag, zeven dagen per week toegankelijk is voor nabestaanden. De aula, waar ook rouwbezoeken en condoleances kunnen plaatsvinden, biedt plaats aan ongeveer 75 personen.

Wemeldinge

In Wemeldinge beschikken wij over een rouwkamer, voor opbaringen. De kamer staat in directe verbinding met dorpshuis De Wemel, dat verschillende zalen heeft. Ook is er een keuken. Dit maakt de locatie geschikt voor condoleances, afscheidsplechtigheden en koffietafels.

‘s-Gravenpolder

Aan de Langeweg 9 in ‘s-Gravenpolder – de bakermat van Uitvaartdienstverlening ‘De Bevelanden’ – bevindt zich een bijkantoor.

Diverse locaties

Behalve onze eigen locaties die hierboven omschreven zijn kunnen wij ook gebruik maken van verschillende andere mortuariums. Bijv. in een zorgcentrum of bij een kerk. Vraag ons gerust naar de verschillende mogelijkheden, ook in uw eigen woonplaats of directe omgeving.

Facilitaire hoofdvestiging

In Goes, aan de Scottweg 8A, bevindt zich onze facilitaire hoofdvestiging. Van hieruit:

  • coördineren wij ons wagenpark, dat bestaat uit mortulances voor het overbrengen van overledenen en diverse auto’s voor vervoer tijdens de uitvaart
  • runnen wij een groothandel in kisten en overige uitvaartartikelen, waaronder muziekapparatuur en baarkleden
  • verzorgen wij thuisopbaringen; wij beschikken over installaties voor bed- en kistkoeling